Lansare Samsung seria 7 Chronos
Samsung va lansa in luna Septembrie noua seria 7 avand nume de cod Chronos, inspirat din grecescul Chronos, zeul timpului. Noua serie 7 Chronos va pune acent pe timpul de executie si eficienta gratie procesorului i7 cu care vine configurat. Un plus adus acestei serii este functia ExpressCache care va reduce simtitor timpul de boot de la 19 secunde la 2 secunde atunci cand este pornit din starea de repaus (sleep mode).

Seria 7 Chronos va fi dotata cu carcasa metalica care va include Max Screen, caracteristica care va ajuta la afisarea unui centimetru de display in plus, efectul fiind o rama mult mai subtire. Modelele din seria 7 Chronos vor veni echipate cu un ecran de 15” sau 15,6” si rezolutie de 1600 × 900. Va suporta pana la 8GB RAM, HDD pana la 750GB, placa video HD6750M, webcam cu 1,3MP si o baterie care va sustine viata notebook-ului pana la 9 ore la o singura incarcare.

Despre autor

Imi place sa stiu, asa ca urmaresc tot ce e nou in IT&C. Imi plac lucrurile cu personalitate, prin urmare sunt fan Android si in particular HTC. Imi plac lucruri complicate doar atunci cand devin simple, de accea scriu despre ele.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Read previous post:
Cabluri de transfer LAPP pentru monitorizarea vulcanilor

Prin intermediul unei retele de cabluri de la Lapp oamenii de știință încearcă să folosească seismometre pentru a evalua micro...

Close