Asa va arata viitorul iPhone 5?
Fiind prea multe speculatii, nu am vrut sa umplu blog-ul de zvonuri care (probabil) vor ramane tot la stadiul de ‘zvon’ insa Blackpool Creative  a prezentat cateva imagini ale viitorului iPhone 5, imagini bazate pe cele mai posibile modificari si feature-uri adaugate de Apple.

Sunt 100% sigur ca iPhone 5 va avea un ecran de 4 inch (nu mai mare, ar face telefonul urat), tehnologia 4G LTE inclusa si evident, iOS 6.

Desi noul iPhone va fi lansat de-abea in luna septembrie/octombrie in cursul WWDC-ului din luna respectiva, ne putem ‘delecta’ ochii cu acest concept foarte frumos realizat si pe care, personal, l-as vedea realitate.

via iPhoNews.ro

Despre autor

Fan IT&C de mic. Imi place sa fiu mereu informat despre lucruri interesante si utile din domeniul Tech dar nu numai. Apple fan, Twitter addict and Music lover.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

  • Maria - Comentariul nr. 2

    11/06/2012 la 22:50

    Foarte frumos…imi place ca i-a schimbat spatele 🙂

  • Gabriel Ursan - Comentariul nr. 1

    11/06/2012 la 21:51

    Arată binişor imaginile prezentate de tine, deşi cred că Apple va prezenta cu totul altceva tocmai pentru a nu se asemăna nici un zvon de pe internet cu ce vor lansa ei (chiar dacă acest lucru nu implică modificări masive de design).

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Read previous post:
3 recomandari pentru o prezenta online buna

Te-ai hotarat sa ai o prezenta de succes in mediul online si nu iti este foarte clar ce inseamna asta?...

Close