Inscrierea in directoare web mai are vreun efect?
In ciuda discutiilor aprinse pe acest subiect, directoarele web sunt inca ''in viata'' si pot fi folosite ca o metoda buna de link building. Desigur, acest lucru tine de anumite aspecte care ar trebui respectate. Va prezint in continuare cateva reguli ce trebuie respectate pentru ca o inscriere sa fie aprobata si cateva criterii de selectii ale directoarelor web.

Se poate incepe procesul de inscriere in directoare abia cand site-ul este complet finalizat. In general, inscrierea in directoare este un proces ce se intinde pe o lunga perioada de timp, in primul rand pentru faptul ca inscrierile trebuie sa se fac usor pentru a nu fi interpretate ca spam de motoarele de cautare. Apoi urmeaza aprobarile in directoare, acestea se fac in mare parte in functie de calitatea site-ului inscris si dupa modul in care editorii directoarelor considera ca informatia este relevanta. Aprobarile pot dura de la cateva zile, saptamani, iar in cazul unora chiar ani de zile. Unul dintre cele mai mari directoare web este directorul Dmoz, pe http://seoromania.ro/despre-directorul-dmoz, veti gasii informatii si reguli de inscriere care va vor fi utile.

link building

Reguli pentru o inscriere corecta in directoare

In 2012 a fost lansat Google Penguin, care a venit ca o furtuna asupra site-urilor optimizate excesiv pe anumite cuvinte cheie. Penguinul este update-ul care a da startul penalizarilor pentru site-urile cu linkuri nerelevante. Pentru a evita astfel de penalizari, se vor realiza inscrieri cu descrieri si titluri diferite la fiecare inscriere, chiar daca este o munca imensa veti avea doar de castigat. Descriere inseamna macar 300 de caractere sau in functie de numarul maxim pe care il accepta directorul, astfel va puteti prezenta cat mai bine afacerea sau serviciile oferite. Cu siguranta multi dintre cei care fac inscrieri in directoare nu se mai deranjeaza sa citeasca regulile acestora, ceea ce este gresit, odata ce regulile sunt cunoscute, veti stii daca are rost sa mai inscrieti site-ul sau nu. Un alt aspect important este selectarea directoarelor in functie de page rank, continut, dofollow, nofollow si alte criterii seo, de regula se gasesc pe internet liste de directoare, cele updatate la zi va vor usura munca.

Daca aceste reguli sunt respecate veti ajunge sa considerati ca a meritat efortul si timpul investit.

zp8497586rq

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Read previous post:
Cabluri de transfer LAPP pentru monitorizarea vulcanilor

Prin intermediul unei retele de cabluri de la Lapp oamenii de știință încearcă să folosească seismometre pentru a evalua micro...

Close