HTC Sensation primeste OTA update-ul la Android 2.3.4 Gingerbread
HTC se pare ca a inceput livrarea OTA pentru modwlului Sensation a update-ului la Android 2.3.4 Gingerbread. In prima faza acest update este disponibil in Europa, si apoi se va extinde catre toate zonele.

Acest update va aduce functia de apeluri video direct din Google Talk si imbunatatiri ale platformei prin repararea unor bug-uri ce vor mai oferi un spor de performanta. Nu este nimic major schimbat fata de Android 2.3.3.

Pana in acest moment doar unitatile care sunt neblocate in retele au primit update-ul, cele blocate in retelele de telefonie vor trebui sa mai astepte o scurta perioada pentru acest update. Sa speram ca nu mult.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Read previous post:
Cabluri de transfer LAPP pentru monitorizarea vulcanilor

Prin intermediul unei retele de cabluri de la Lapp oamenii de știință încearcă să folosească seismometre pentru a evalua micro...

Close