HTC Sensation primeste OTA update-ul la Android 2.3.4 Gingerbread
HTC se pare ca a inceput livrarea OTA pentru modwlului Sensation a update-ului la Android 2.3.4 Gingerbread. In prima faza acest update este disponibil in Europa, si apoi se va extinde catre toate zonele.

Acest update va aduce functia de apeluri video direct din Google Talk si imbunatatiri ale platformei prin repararea unor bug-uri ce vor mai oferi un spor de performanta. Nu este nimic major schimbat fata de Android 2.3.3.

Pana in acest moment doar unitatile care sunt neblocate in retele au primit update-ul, cele blocate in retelele de telefonie vor trebui sa mai astepte o scurta perioada pentru acest update. Sa speram ca nu mult.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, Asus si muzica rock. Scriu de pe un laptop Asus si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Microsoft Surface 2 PRO sau Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Read previous post:
Orange ofera experiente 4G+ la viteze de pana la 375 Mbps

De astăzi, Orange România le oferă clienților posibilitatea de a experimenta viteze de internet mobil de până la 375 Mbps,...

Close