Grand Theft Auto 3 lansat pentru iOS si Android
Dupa cum ne-au promis, cei de la Rockstar Games, au lansat Grand Theft Auto 3 (a.k.a. GTA3) pe iOS si Android. Joc care a fost creeat initial pentru console (PS2 apoi PC si XBox) a fost adaptat si pentru platformele mobile aproapte identic dar cu un pret mult mai mic, si anume 4,99$.

Cateva feature-uri foarte importante care au fost adaugate fata de versiunea de PC este o functie de “Retry” cand daca pierdeti o misiune, si “Autosave” care salveaza progresul automat dupa fiecare misiune finalizata cu succes.

Pentru ca sunt fan al acestor tipuri de jocuri, cum a aparut in App Store, l-am si achizitionat. Pot spune ca este chiar versiunea de pe PC dar adaptata pentru touch-screen-uri. Mai jos va pun cateva screenshot-uri pentru a va face o parere despre joc. Daca vreti sa il cumparati, o puteti face din App Store sau din Android Market.

UPDATE: Pentru ca GTA 3 este aproape identic cu versiunea de PC (iar structura fisierelor este la la fel), putem modifica texturile (jucatorul, masinile etc) la fel de usor ca pe PC. Am testat acest lucru pe iOS si pot spune ca merge perfect. In urmatoarele zile voi posta si un tutorial cu imagini pentru modificarea acestor texturi.

Despre autor

Fan IT&C de mic. Imi place sa fiu mereu informat despre lucruri interesante si utile din domeniul Tech dar nu numai. Apple fan, Twitter addict and Music lover.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Read previous post:
Cabluri de transfer LAPP pentru monitorizarea vulcanilor

Prin intermediul unei retele de cabluri de la Lapp oamenii de știință încearcă să folosească seismometre pentru a evalua micro...

Close