GPeC 2012 se apropie de start. Primele conferinte legate de eCommerce pe 8 si 9 Mai 2012
Pe 8 si 9 Mai 2012 au loc Conferintele Nationale de eCommerce organizate de GPeC ce se vor desfasura in Bucuresti, la Crystal Palace Ballrooms.

Aceste conferinte vor marca ineputul celei de-a VII-a editie a Galei Premiilor eCommerce si vor avea in centrul atentiei cei mai buni specialisti romani dar si din afara tarii.

In cele doua zile de conferinte din 8 si 9 Mai 2012 vom avea parte de:

–    Dezbateri publice si mese rotunde
–    Keynote speakers
–    9 workshop-uri in paralel
–    Networking si oportunitati de business cu elita online-ului romanesc

Pe tot parcursul celor doua zile pline vom dezbate atat in conferinte, cat si in workshop-uri, cele mai importante subiecte pentru magazinele online: SEO, Google AdWords, Google Analytics, Social Media, Marketing Afiliat, eMail Marketing, Usability, Optimizarea Conversiilor, Benchmark-uri pe industrie, Plati online, Statistici si Rapoarte de piata, Studii de Caz.

Asadar, daca lucrezi in domeniul comertului electronic sau esti interesat sa activezi in acest domeniu nu-ti fa alt program in aceste doua zile. Trece-ti in agenda in dreptul celor doua zile de 8 si 9 Mai 2012 doua zile pline de ecommerce.

Aveti pe blogul oficial GPeC datele de contact de unde puteti primi oricat de multe informatii doriti.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

Trackback-uri

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Read previous post:
Cabluri de transfer LAPP pentru monitorizarea vulcanilor

Prin intermediul unei retele de cabluri de la Lapp oamenii de știință încearcă să folosească seismometre pentru a evalua micro...

Close