GPeC 2012 se apropie de start. Primele conferinte legate de eCommerce pe 8 si 9 Mai 2012
Pe 8 si 9 Mai 2012 au loc Conferintele Nationale de eCommerce organizate de GPeC ce se vor desfasura in Bucuresti, la Crystal Palace Ballrooms.

Aceste conferinte vor marca ineputul celei de-a VII-a editie a Galei Premiilor eCommerce si vor avea in centrul atentiei cei mai buni specialisti romani dar si din afara tarii.

In cele doua zile de conferinte din 8 si 9 Mai 2012 vom avea parte de:

–    Dezbateri publice si mese rotunde
–    Keynote speakers
–    9 workshop-uri in paralel
–    Networking si oportunitati de business cu elita online-ului romanesc

Pe tot parcursul celor doua zile pline vom dezbate atat in conferinte, cat si in workshop-uri, cele mai importante subiecte pentru magazinele online: SEO, Google AdWords, Google Analytics, Social Media, Marketing Afiliat, eMail Marketing, Usability, Optimizarea Conversiilor, Benchmark-uri pe industrie, Plati online, Statistici si Rapoarte de piata, Studii de Caz.

Asadar, daca lucrezi in domeniul comertului electronic sau esti interesat sa activezi in acest domeniu nu-ti fa alt program in aceste doua zile. Trece-ti in agenda in dreptul celor doua zile de 8 si 9 Mai 2012 doua zile pline de ecommerce.

Aveti pe blogul oficial GPeC datele de contact de unde puteti primi oricat de multe informatii doriti.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, Asus si muzica rock. Scriu de pe un laptop Asus si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Microsoft Surface 2 PRO sau Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

Trackback-uri

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Read previous post:
Orange ofera experiente 4G+ la viteze de pana la 375 Mbps

De astăzi, Orange România le oferă clienților posibilitatea de a experimenta viteze de internet mobil de până la 375 Mbps,...

Close