FlashAir, primul card de memorie SDHC cu functie Wireless va fi lansat de Toshiba
Toshiba a anuntat astazi ca va lansa FlashAir, card de memorie SDHC cu modul wireless incorporat. Cardul are o capacitate de 8GB si suporta atat transferuri peer-to-peer cat si transferuri cu serverele. Primele module pentru teste vor fi disponibile din noiembrie 2011 si vor fi disponibile pe piata incepand cu februarie 2012.


Utilizatorii camerelor foto digitale au ajuns de multe ori in imposibilitatea de a partaja cu alti utilizatori, a stoca online sau posta pe retelele sociale fotografiile facute. Toshiba ofera acum solutia cu FlashAir, primul card de memorie SDHC cu functionalitate Wireless incorporata, care este in deplina conformitate cu standardul card de memorie SD.

FlashAir permite utilizatorilor sa faca schimb de fotografii si alte date cu alte dispozitive, inclusiv camere digitale, care sunt compatibile cu FlashAir sau cu smartphone-uri si PC-uri care au functie Wireless LAN. Toate transferurile sunt efectuate fara fir fara a fi nevoie de o conexiune prin cablu. Principala caracteristica a noului card consta in posibilitatea de a primi, precum si transmiterea cu consum de energie mai mic decat alte carduri cu functii similare.

Toshiba va asigura certificarea  FlashAir pentru comunicatii fara fir in Japonia, America de Nord si Europa.

Despre autor

Imi place sa stiu, asa ca urmaresc tot ce e nou in IT&C. Imi plac lucrurile cu personalitate, prin urmare sunt fan Android si in particular HTC. Imi plac lucruri complicate doar atunci cand devin simple, de accea scriu despre ele.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Read previous post:
Este amanetul o solutie buna si rapida?

Te-ai aflata poate in solutii dificile in care ai avut nevoie de o anumita suna de bani intr-un timp scurt?...

Close