EVOLVE Sonix: noua alarma GSM wireless
EVOLVE Sonix, noua alarmă GSM wireless, a apărut ca răspuns la multitudinea de dispozitive pe care spărgătorii de locuințe le au în acest moment, precum și la evoluția constantă a modalităților prin care aceștia acționează. De asemenea, EVOLVE Sonix reprezintă o alternativă față de serviciile firmelor de securitate, care implică costuri mai mari de instalare și contribuții lunare considerabile.

EVOLVE Sonix  arată precum un router de internet standard, care nu are o poziție fixă, nu presupune efectuarea în prealabil a unor găuri în pereți și nu are alte fire atașate.

EVOLVE Sonix

Una dintre principalele sale caracteristici este faptul că această alarmă GSM wireless are propria aplicație în limba română, care poate fi descărcată atât pentru iPhone, cât și pentru telefoanele care operează prin sistemul Android. Aplicația le permite utilizatorilor să aibă acces la alarmă sau chiar să îi modifice setările oriunde s-ar afla, doar prin trimiterea unui simplu SMS.

Din punct de vedere al procesului de instalare, cât și al locurilor în care acest dispozitiv poate fi amplasat, EVOLVE Sonix vine cu o caracteristică unică: este foarte uşor de instalat, fără să fie nevoie de asistenţa unei companii specializate, atât în propria casă sau într-un birou, cât şi într-un magazin sau într-o clădire. De asemenea, noua alarmă GSM wireless poate fi amplasată în afara locației la o distanță de până la 80 de metri.

În cazul în care alarma detectează că proprietatea este încălcată, veți fi semnalat prin intermediul unui SMS, apel vocal, sau prin intermediul aplicației speciale de pe smartphone. Această alertare poate fi recepționată de un număr de până la 5 telefoane diferite. De asemenea, veți fi alertat prin SMS în cazul în care sunt probleme cu alimentarea electrică, bateria încorporată asigurând funcționarea alarmei timp de până la 6 ore în cazul unei pene de curent.

Sistemul include 4 telecomenzi ce permit ca fiecare membru al familiei să poată avea control asupra alarmei. Aspectul acestora este unul metalic, telecomenzile fiind foarte asemănătoare cu cheia unei mașini cu închidere centralizată.

EVOLVE Sonix 2

Prețul accesibil și varietatea de locuri în care poate fi cu foarte mare ușurință amplasată – acasă, casa de vacanță, garaj sau magazin – fac această alarmă să fie una ideală.

O altă caracteristică remarcabilă este reprezentată de dotarea alarmei cu un microfon care vă permite să auziți prin intermediul telefonului dumneavoastră ce se întâmplă în casă.

Alarma are și alte funcții opționale pe care le puteți adăuga, aceste funcții fiind reprezentate de senzori ce pot detecta fumul sau scurgerile de gaze, sau simpla instalare a unei sirene. În cazul în care un membru al familiei se simte în primejdie, poate folosi butonul SOS pentru a trimite cu uşurinţă un semnal de alarmă pe telefoanele celorlalți membri ai familiei, și poate, de asemenea, să activeze sirena care va atrage atenția asupra pericolului.

EVOLVE Sonix are o garanție care se întinde pe o perioadă de 2 ani, acoperind toate componentele alarmei, cu excepția bateriei.

Mai multe informații vă sunt disponibile la următoarea adresă:
http://www.evolve-europe.com/c-evolve/alarms/

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Read previous post:
Cabluri de transfer LAPP pentru monitorizarea vulcanilor

Prin intermediul unei retele de cabluri de la Lapp oamenii de știință încearcă să folosească seismometre pentru a evalua micro...

Close