Esti invitat la cel mai mare eveniment de gaming din Romania
ACL Romania are placerea sa va anunte organizarea celui mai mare eveniment de gaming din Romania în data de 29 iunie 2013 – Finala Campionatului National de Sport Electronic – ACL – Sezonul 11, eveniment in cadrul caruia sunteti invitati sa participati fie in calitate de jucatori casual sau profesionisti, fie in calitate de consumator de produse IT, hardware si software.

acl

In cadrul acestui eveniment, cele mai cunoscute branduri din piata romaneasca de IT, va asteapta sa testati cele mai noi produse lansate, la standurile cu vanzare, la preturi promotionale, unde va asteapta zeci de tombole si concursuri cu premii.

Evenimentul va avea loc la Crystal Palace Ballrooms, pe 29 Iunie 2013 între orele 09:00 – 02:30, in salile Londra si Bucuresti. Sunt asteptati 572 de jucatori profesionisti si aproximativ 2000 de spectatori – jucatori casual si consumatori de IT, veniti sa afle noutati din domeniul IT, atat hardware, cat si software. In cadrul evenimentului vor fi organizate standuri cu vanzare la preturi promotionale, ale celor mai reprezentante branduri de pe piata romaneasca de IT. De asemenea vor fi organizate tombole si concursuri care ii vor tine in permanenta in priza pe toti participantii, fie ei jucatori sau vizitatori, astfel incat nimeni sa nu plece fara un premiu acasa.

O alta mare atractie a acestui eveniment, este totodata o premiera pentru ACL Romania, si anume organizarea unui concurs de Cosplay, in cadrul caruia va invitam sa participati, fie ca si concurenti, fie in calitate de vizitatori.

Discipline Oficiale :

Counter Strike 1.6 – PC (5 vs 5) – 16 Echipe – © Valve – Premii (3300 RON)
Counter Strike: Global Offensive – PC (5 vs 5) – 16 Echipe – © Valve – Premii (3300 RON)
Dota – PC (5 vs 5) – 16 Echipe – BYOC – © Blizzard Entertainment – Premii (2000 RON)
StarCraft 2 – PC (1 vs 1) – 32 jucatori – © Blizzard Entertainment – Premii (1000 RON + produse)
League of Legends – PC (5 vs 5) – 16 Echipe – © Riot Games – Premii (2000 RON)
QUAKE LIVE – PC (1 vs 1) – 60 Jucatori – © Id Software LLC (1000 RON)
Fifa 2013 – PS3 (1 vs 1) – 80 Jucatori – © EA Sports – Premii (1200 RON)
Mortal Kombat 9 – PS3 (1 vs 1) – 80 Jucatori – © NetherRealm Studios – Premii (1200 RON)

Va invitam pe toti sa ne onorati cu prezenta, la marele nostru eveniment, care marcheaza inceputul unui nou curent si redefineste notiunea de LAN – PARTY.

Evenimentul va fi transmis LIVE integral pe ACL TV si www.gsp.ro

Expozanti Comerciali: Like IT si Game Art –  http://www.acleague.ro/event/expozanti.html

Adresa – Crystal Palace Ballrooms: Calea Rahovei 198A, Sector 5, Bucuresti. In imediata apropiere a Palatului Parlamentului si a Pietei Unirii, in spatele Pietei George Cosbuc.

BILETE Spectatori: Pretul unui bilet este de 10 RON prin banca / 3,72 EUR prin SMS (TVA inclus ). Detalii BILETE aici:  http://www.acleague.ro/event/bilete.html

Site-ul evenimentului:  www.acleague.ro/event

zp8497586rq

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Read previous post:
Este amanetul o solutie buna si rapida?

Te-ai aflata poate in solutii dificile in care ai avut nevoie de o anumita suna de bani intr-un timp scurt?...

Close