ELKOTech Romania devine distribuitor Dell
dell logo

ELKOTech Romania, companie membra a grupului ELKO si distribuitor de top in domeniul IT din Romania, a incheiat un acord de distributie cu Dell, una dintre cele mai importante companii furnizoare de solutii IT.

In urma semnarii parteneriatului, ELKOTech va distribui produse Dell adresate atat segmentului consumer, cat si enterprise si al IMM-urilor, incluzand notebook-uri, desktop PC-uri, servere, imprimante, solutii de stocare, statii de lucru si periferice. Produsele se adreseaza companiilor si utilizatorilor care au nevoie de solutii performante de foarte buna calitate.

ELKOTech este unul dintre cei mai importanti distribuitori din Romania si speram la o cooperare solida si la rezultate bune. Acest nou acord este o confirmare a angajamentului nostru fata de parteneri”, a declarat Dragos Mateescu, Director Regional pentru South Emerging Europe, Dell EM-EMEA.

Gabriela Gheorghe

Semnarea parteneriatului de distributie cu Dell face parte din strategia de extindere a portofoliului ELKOTech cu produse ale unor companii de prestigiu. Compania Dell a demonstrat de-a lungul timpului ca ofera produse de calitate, in linie cu cerintele clientilor nostri, iar acest lucru aduce plus valoare acestui parteneriat”, a declarat Gabriela Gheorghe, Director General al ELKOTech Romania.

Dell se afla in topul producatorilor de PC-uri la nivel mondial, avand o experienta de aproape 30 de ani. Compania ofera solutii complete destinate segmentului consumer, IMM-urilor si companiilor mari, solutii care sa ii ajute sa faca si sa obtina mai mult zi de zi. In 2012, compania a avut rezultate financiare record, obtinand un venit de 62,1 miliarde de dolari.

zp8497586rq

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, Asus si muzica rock. Scriu de pe un laptop Asus si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Microsoft Surface 2 PRO sau Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Read previous post:
Orange ofera experiente 4G+ la viteze de pana la 375 Mbps

De astăzi, Orange România le oferă clienților posibilitatea de a experimenta viteze de internet mobil de până la 375 Mbps,...

Close