ELKOTech Romania a devinit distribuitor autorizat ASUS
ELKOTech Romania, companie membra a grupului ELKO si distribuitor de top in domeniul IT din Romania, a incheiat un acord de distributie cu ASUS, lider global in industria de IT.

In cadrul acestui parteneriat, ELKOTech va distribui toata gama de produse ASUS: notebook-uri, tablete si accesorii pentru acestea, precum si statii de lucru, monitoare, networking (routere, switch-uri) si componente (placi de baza, placi video, placi de sunet, unitati optice).

Parteneriatul de distributie cu ASUS este o confirmare a strategiei de consolidare a portofoliului ELKOTech. Fiabilitatea si calitatea produselor ASUS care intra in portofoliul nostru sunt elemente cheie ale acestui parteneriat”, a declarat Gabriela Gheorghe, Director General al ELKOTech Romania.

Aproximativ un sfert dintre cumparatorii de portabile din Romania aleg modele ASUS, iar vanzarile noastre de tablete sunt in crestere. Dorim sa ne consolidam cota de piata pe principalele categorii de produse. Parteneriatul cu ELKOTech va favoriza disponibilitatea locala a portofoliului nostru complet, iar produsele ASUS vor putea ajunge mai usor la un numar cat mai mare de utilizatori“, a afirmat Ciprian Donciu, Country Manager ASUS Romania.          

In prezent cea mai mare companie de tehnologie din Taiwan si unul dintre primii trei producatori de notebook-uri la nivel mondial, ASUS are peste 12.500 de angajati in lume si o echipa R&D de elita formata din 3.800 de ingineri.

Inovatia este cheia succesului companiei ASUS, avand produse din toate sectoarele tehnologice, de la componente si periferice, pana la tablete si smartphone-uri. Anul trecut compania a obtinut 4.256 de distinctii internationale si premii, echivalentul a 11 pe zi, in fiecare zi.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, Asus si muzica rock. Scriu de pe un laptop Asus si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Microsoft Surface 2 PRO sau Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Read previous post:
Orange ofera experiente 4G+ la viteze de pana la 375 Mbps

De astăzi, Orange România le oferă clienților posibilitatea de a experimenta viteze de internet mobil de până la 375 Mbps,...

Close