ELKOTech anunta disponibilitatea in Romania a celor mai noi hard disk-uri VelociRaptor, de la Western Digital
ELKOTech Romania, companie membra a grupului ELKO, specializata in distribuirea de produse hardware si software ale unor producatori de renume din industria IT, anunta in stoc cele mai noi hard diskuri VelociRaptor, produse de Western Digital. Noile modele au capacitati de 250 GB, 500 GB si 1 TB si dispun de un cache de 64 MB si 10.000 RPM, fiind cele mai performante hard diskuri de pe piata. Au un consum redus de energie comparativ cu generatiile anterioare VelociRaptor, oferind o performanta si o capacitate de stocare dubla.

Construite pentru PC-uri, sisteme Mac si statiile profesionale de lucru care necesita performanta crescuta si capacitate mare de stocare, noile hard diskuri VelociRaptor sunt solutii optime pentru entiziasti si pentru cei care lucreaza cu aplicatii solicitante precum editare foto si video sau randare 3D.

Western Digital doreste sa ofere clientilor cele mai performante si fiabile hard diskuri SATA, iar gama VelociRaptor indeplineste acest lucru. In conditiile cererii crescute pentru volume mari de stocare, noile VelociRaptor de 1 TB ofera utilizatorilor cea mai buna viteza si capacitate de stocare”, a declarat Darwin Kauffman, Vice Presedinte si General Manager al Diviziei de stocare a Western Digital.

Hard diskurile VelociRaptor de 2,5” sunt dotate cu un suport de 3,5” cu rol de racire.

Specificatii tehnice:

  • Interfata SATA 6 Gb/s si un cache de 64 MB optimizat pentru 10.000 RPM;
  • Spatiu de stocare de pana la 1 TB;
  • Consum redus, desi folosesc acelasi nivel de energie ca generatiile anterioare ale VelociRaptor, in timp ce ofera o performanta mai mare de lucru si capacitate de stocare extinsa;
  • Noile hard diskuri nu contin halogen.

Noua gama VelociRaptor vine cu o garantie de 5 ani si este disponibila in oferta ELKOTech Romania.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, Asus si muzica rock. Scriu de pe un laptop Asus si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Microsoft Surface 2 PRO sau Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Read previous post:
Orange ofera experiente 4G+ la viteze de pana la 375 Mbps

De astăzi, Orange România le oferă clienților posibilitatea de a experimenta viteze de internet mobil de până la 375 Mbps,...

Close