DeviceR.ro recomanda: adaptor 2 x USB pentru priza auto
Daca te chinui si tu cu incarcarea mai multor dispozitive pe rand de la priza de 12V din masina, devicer.ro iti recomanda azi ceva ce s-ar putea sa te ajute sa incarci doua dispozitive simultan: un adaptor cu doua mufe USB:

Eu cu acest adaptor incarc doua telefoane simultan in masina, sau un telefon si handsfree-ul care se incarca tot prin USB, sau telefonul si GPS-ul care se incarca tot printr-un cablu USB.

Eu consider acest mic devicer foarte util pentru cei care se deplaseaza mult cu masina sau pentru cei care pleaca in concediu. Nu am gasit un astfel de adaptor in magazinele din Romania si l-am comandat de afara, nu este scump.

Cine vrea detalii sa lase un comentariu mai jos.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, Asus si muzica rock. Scriu de pe un laptop Asus si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Microsoft Surface 2 PRO sau Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Read previous post:
Orange ofera experiente 4G+ la viteze de pana la 375 Mbps

De astăzi, Orange România le oferă clienților posibilitatea de a experimenta viteze de internet mobil de până la 375 Mbps,...

Close