Devicer.ro are de oferit 3 invitatii la Mobile Marketing Forum
mobile conference

Mobile Conference Romania aduce, pe 16 mai, sub umbrela sa trei evenimente importante pentru cei care vor sa isi optimizeze actiunile de marketing si pentru cei care vor sa dezvolte aplicatii mobile: Mobile Marketing Forum, MobileApps Meetup si Mobile Awards. Evenimentele au loc la Howard Johnson Hotel Bucuresti.

mobile marketing forum  mobile apps meetup  mobile awards romania

In calitatea de partener media al evenimentului, devicer.ro ofera 3 invitatii la eveniment oamenilor din companii care vor sa fie la curent cu cel mai dinamic mediu de marketing si development la ora actuala.

Poti solicita o invitatie pe e-mail la office [at] evensys [dot] ro (pe principiul primul venit, primul servit), mentionand la subiect Invitatie Devicer.ro“, alaturi de datele personale de contact si numele companiei.

zp8497586rq

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Read previous post:
Cabluri de transfer LAPP pentru monitorizarea vulcanilor

Prin intermediul unei retele de cabluri de la Lapp oamenii de știință încearcă să folosească seismometre pentru a evalua micro...

Close