Despre jailbreak-ul pe iOS 5
Dupa cum probabil stiti, iPhone 4S nu are inca jailbreak iar iPad 2 a avut jailbreak doar pe versiunea de soft 4.3.3, versiune de mult, zic eu, depasita. Singurele device-uri ce au jailbreak pe iOS 5/5.0.1 sunt  iPhone 3GS, 4 si iPod Touch 3G si 4G.

Din pacate nu stim cand, sau chair daca, cele doua device-uri “uitate” de hackeri, vor avea jailbreak, fie el si tethered (un jailbreak temporar, care cere pornirea telefonului prin intermediul PC-ului) pentru ca in lumea jailbreak-ului lipsesc hackerii de alta data, comex acceptand sa lucreze la Apple iar Muscle Nerd ne fiind prea implicat in dezvoltarea unei solutii de jailbreak.

Totusi, pentru iPhone 3GS, 4 si iPod Touch 3G si 4G, pod2g a postat pe blogul lui un clip in care demonstreaza jailbreak-ul untethered (definitiv) pe un iPod Touch, deci inca mai avem sperante.

Aveti aici clipul:

Despre autor

Fan IT&C de mic. Imi place sa fiu mereu informat despre lucruri interesante si utile din domeniul Tech dar nu numai. Apple fan, Twitter addict and Music lover.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Read previous post:
Orange ofera experiente 4G+ la viteze de pana la 375 Mbps

De astăzi, Orange România le oferă clienților posibilitatea de a experimenta viteze de internet mobil de până la 375 Mbps,...

Close