Dell a lansat desktopul de gaming Alienware X51
Alienware a lansat modelul X51, cel mai mic desktop de gaming produs până acum de companie, care oferă performanţă fără compromisuri. Fiind cel mai nou produs din portofoliul Dell de PC-uri pentru gaming, X51 oferă o experienţă spectaculoasă HD, la 1080p, şi 3D a celor mai noi şi solicitante jocuri de la producători de top, iar design-ul nou şi mai compact al carcasei oferă flexibilitatea de a transforma aproape orice spaţiu de locuit, de la o cameră de zi la o cameră de cămin studenţesc, într-un centru de divertisment şi jocuri.

Alienware X51 oferă utilizatorilor libertatea de a se concentra asupra jocului, îmbinând puterea aşteptată de la un PC de gaming, design-ul gândit pentru a permite actualizări post-achiziţionare şi cea mai nouă tehnologie în domeniul performanţei. Designul versatil al noului X51 permite utilizatorilor să obţină performanţă în aproape orice spaţiu de locuit, datorită carcasei cu dublă orientare cu sistem audio 7.1 surround-sound integrat.

Alienware X51 ne permite să aducem experienţa captivantă a jocurilor HD mai aproape de utilizatori decât oricând,” a declarat Arthur Lewis, Vice-preşedinte, Alienware & Product Management pentru segmentele Consumer şi companii mici şi mijlocii. “Cu X51, ne-am extins oferta de desktopuri pentru jocuri pentru a ajunge la mai mulţi utilizatori pasionaţi de gaming. Acum oricine se poate bucura de cele mai noi jocuri pe un sistem, puternic, compact şi personalizabil, cu design futurist. Acest desktop oferă ceea ce considerăm a fi un set de capabilităţi de neegalat, la dimensiunile şi preţul sistemului.

Performanţă înaltă pentru jocuri şi design sofisticat

Alienware X51 etalează procesoare puternice Intel Core I din a doua generaţie, grafică NVIDIA GeForce GT sau opţional plăci grafice clasa GTX pentru o performanţă mai intensă în timpul jocului, tehnologia Wireless-N pentru acces rapid la Internet, HDMI 1.4 pentru conectarea la televizoare 3D, două porturi USB 3.0 SuperSpeed pentru transfer rapid de date, sistem audio HD 7.1 şi memorie GDDR5 – cea mai avansată memorie grafică disponibilă. La configuraţia sa entry-level, cu procesor Core i3, memorie de 4GB, grafică NVIDIA GeForce GT 545, 1GB şi HDD de 1TB 7,200rpm, forţa lui X51 rulează în medie 34 de cadre pe secundă în Battlefield 3 la setări înalte şi o rezoluţie de 1080p.

Carcasa cu design inteligent a noului Alienware X51 îmbină funcţionalitatea şi stilul. Finisajul elegant, negru mat, al desktopului, cu accente de gri metalizat şi trei zone de iluminare personalizabile controlate prin software-ul AlienFX, creează un look cu adevărat diferit. Designul futurist cu carcasă cu dubla orientare permite montarea pe orizontală sau pe verticală, reducând amprenta lui X51 fără a sacrifica performanţa. Configuraţia internă intuitivă cu placă de bază Mini-ITX permite utilizatorilor să realizeze ei înşişi, uşor şi rapid, actualizările de HDD, placă grafică şi memorie, asigurând astfel longevitatea sistemului.

Control complet şi suport

Toate laptopurile şi desktop-urile Alienware sunt disponibile cu Alienware Command Center, care oferă acces uşor şi intuitiv la aplicaţii şi funcţii exclusive, inclusiv efectele de iluminare AlienFX şi sistemul de management al consumului energetic AlienFusion. AlienAdrenaline, un nou modul pentru Alienware X51, permite pasionaţilor de jocuri să îşi creeze profiluri unice, care, la activare, lansează o serie de evenimente personalizabile, precum deschiderea anumitor programe, schimbarea temelor AlienFX, deschiderea anumitor link-uri web şi altele. Actualizările şi noile programe software se descarcă direct în Command Center, creând un instrument care evoluează în mod continuu şi permite utilizatorilor să îşi modifice şi personalizeze sistemul.

Leadership în domeniul produselor

Alienware este recunoscut în întreaga industrie şi în rândul consumatorilor pentru performanţă, funcţionalitate şi design. Laptopul de gaming Alienware M17x cu procesoare Intel Sandy Bridge a obţinut recent premiul pentru performanţă de la Hardware Heaven, iar laptopul Alienware M11x R3  a obţinut un “Gold Award”.  Pe măsură ce tehnologia avansează, Alienware va continua să ofere ultimele noutăţi în domeniul PC-urilor pentru gaming, realizând parteneriate cu alţi lideri din industrie pentru a livra o experienţă de joc spectaculoasă

Specificaţii Alienware X51:

 • Opţiuni processor Intel Core i3, i5 şi i7 Dual şi Quad Core
 • Arhitectură Intel H61 Express Chipset
 • Placă de bază Mini-ITX
 • Opţiuni placă grafică NVIDIA: 1GB GDDR5 NVIDIA GeForce GT 545 (Standard), sau 1GB GDDR5 NVIDIA GeForce GTX 555
 • Pănă la 8GB de memorie DDR3 (4GB Standard); 2 sloturi 240-Pin DDR3 SDRAM
 • HDD rapid de 1TB,  7.200RPM
 • Microsoft Windows 7 Home Premium
 • Unitate de inscripţionare DVD în două straturi, Slot-Loading (Standard)
 • Performanţă audio internă HD 7.1 cu Waves MAXX Audio Software
 • Reţea integrată Gigabit Ethernet NIC 10/100/1000Mbps şi conexiune integrată Wi-Fi Wireless LAN Standard 802.11 a/b/g/n
 • USB 2.0 (6x); USB 3.0 (2x); intrare microfon; ieşire căşţi/boxe; ieşire HDMI 1.4; RJ-45 Gigabit Ethernet; porturi difuzoare faţă, spate, centru; ieşire digitală SPDIF (TOSLINK); ieşire digitală SPDIF (coaxială)
 • Sursă de alimentare Alienware de 240W (Standard) sau opţional sursă de 330W
 • Carcasă de tip tower cu dublă orientare. Dimensiuni: înălţime: 343mm x lăţime: 95mm x adâncime: 318mm
 • Greutate de pornire: 5,49 Kg

Disponibilitate şi preţ:

Alienware X51 va fi disponibil în România începând cu luna martie, la un preţ de pornire de 1135 USD (fără TVA).

 

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Read previous post:
Cabluri de transfer LAPP pentru monitorizarea vulcanilor

Prin intermediul unei retele de cabluri de la Lapp oamenii de știință încearcă să folosească seismometre pentru a evalua micro...

Close