CyanogenMod 9.0 cu Android 4.0.4 este final si stabil pentru mai multe modele de smartphone-uri
In urma cu doua zile a aparut versiunea finala a CyanogenMod 9.0 cu Android 4.0.4 pentru o serie de smartphone-uri mai noi, dar si mai vechi care nu vor primi un update oficial de la producatori.

Am folosit pentru o perioada versiunea RC2 pe un Samsung Galaxy S GT-I9000 si va pot spune ca era foarte stabila chiar daca nu era cea finala, deci cu atat mai mult va recomand versiunea finala. In imaginea de mai jos aveti versiunea finala si stabila a CyanogenMod 9.0 cu Android 4.0.4 pentru Samsung Galaxy S GT-I9000:

Puteti face download la versiunea finala a CyanogenMod 9.0 pentru pentru mai multe smartphone-uri: Samsung Galaxy S GT-I9000Samsung Galaxy S II GT-I9100Samsung Galaxy S III GT-I9300, Samsung Galaxy Nexus, HTC Sensation, Samsung Nexus S, LG Optimus Sol, si lista continua cu peste 30-40 de modele.

Lista completa va invit sa o verificati aici: http://download.cyanogenmod.com/?device=&type=stable

 

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, Asus si muzica rock. Scriu de pe un laptop Asus si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Microsoft Surface 2 PRO sau Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Read previous post:
Orange ofera experiente 4G+ la viteze de pana la 375 Mbps

De astăzi, Orange România le oferă clienților posibilitatea de a experimenta viteze de internet mobil de până la 375 Mbps,...

Close