Cum faci capturi de ecran pe BlackBerry Z10 [Tutorial]
BlackBerry Z10 Notifications on lockscreen

Am testat luna trecuta noul BlackBerry Z10 si am fost foarte incantati de el. Pe langa multitudinea de facilitati ale noului smartphone se numara si posibilitatea de a face capturi de ecran (screenshot) fara a avea nevoie de aplicatii suplimentare sau modificari ale sistemului de operare.

Iata cat de simplu se pot face capturile de ecran pe noul BlackBerry Z10: apesi in acelasi timp cele doua butoane de volum: Volume + si Volume –.

Iata si un mic clip video care va demonstreaza aceasta facilitate:

Va punem la dispozitie inca trei articole legate de BlackBerry 10un unboxingo galerie foto si un review detaliat al acestui smartphone.

zp8497586rq

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, Asus si muzica rock. Scriu de pe un laptop Asus si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Microsoft Surface 2 PRO sau Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Read previous post:
Orange ofera experiente 4G+ la viteze de pana la 375 Mbps

De astăzi, Orange România le oferă clienților posibilitatea de a experimenta viteze de internet mobil de până la 375 Mbps,...

Close