Cum arata cel mai nou calculator All In One PC Series 9 de la Samsung
Va prezentam acum ceva timp noul monitor 3D de la Samsung, TA950, si iata ca cei de la Samsung au decis ca in aceasi carcasa a monitorului, putin modificata, sa bage si componentele unui PC, si astfel aveti un calculator si un monitor intr-o singura carcasa, frumoasa si eleganta.

Asa arata monitorul Samsung TA950:

Cateva din caracteristicile lui All In One PC Series 9 de la Samsung: ecran 3D de pana la 27 de inch, procesoare Intel Core i5 si i7 generatia a doua, mouse si tastatura fara fir, boxe JBL, unitate optica (DVD/BlueRay), functie HDTV prin care puteti urmari posturile TV dorite la cea mai buna calitate vizuala, telecomanda, card reader, USB 3.0, HDMI, LAN, si toate astea, in cel mai subtire sistem de tip All In One PC.

Asa arata noul calculator All In One PC Series 9 de la Samsung:

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, Asus si muzica rock. Scriu de pe un laptop Asus si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Microsoft Surface 2 PRO sau Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Read previous post:
Orange ofera experiente 4G+ la viteze de pana la 375 Mbps

De astăzi, Orange România le oferă clienților posibilitatea de a experimenta viteze de internet mobil de până la 375 Mbps,...

Close