Concurs: Vrei o mini tastatura cu mouse wireless Lenovo N5901? Functioneaza si pe Smart TV-uri
Lenovo Mini Wireless Keyboard N5901

Punem la bataie o mini tastatura cu mouse incorporat Lenovo N5901, ce functioneaza cu orice calculator cu port USB, cu tablete si smartphone-uri carora li se poate atasa un reciver wireless pe port USB (prin cablu OTG), si bineinteles si cu Smart TV-uri cu un port USB liber pentru reciver-ul wireless.

Concursul este destul de simplu. Avand in vedere ca dorim sa promovam ultimul nostru review, participantii trebuie doar sa intre pe pagina review-ului si sa lase un comentariu la finalul paginii. Daca veti apasa si pe butonul de Like din pagina review-ului va vom ramane recunoscatori.

Comentariul trebuie sa aiba minim o propozitie, in care trebuie sa ne spuneti parerea despre smartphone-ul Nokia Lumia 925 pe care noi il prezentam in acel review.

Va place Lumia 925, nu va place? De ce? L-ati cumpara sau nu? Asteptam sa ne lasati un comentariu cu parerea voastra!

Participantii se pot inscrie cu comentarii pe pagina review-ului pana duminica 08.09.2013, ora 23.59. Castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti prin random.org si va fi anuntat in data de 10.09.2013.

Va asteptam pentru inscrieri cu comentarii pe pagina review-ului lui Nokia Lumia 925: devicer.ro/review-nokia-lumia-925-cel-mai-elegant-smartphone-windows-phone-8/

Castigatorul tastaturii Lenovo N5901 este andu. Imaginea cu lista participantilor si extragerea facuta pe Ranfom.org poate fi vazuta aici: lista participanti la concurs.

zp8497586rq

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, Asus si muzica rock. Scriu de pe un laptop Asus si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Microsoft Surface 2 PRO sau Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

  • Oprea - Comentariul nr. 3

    08/09/2013 la 13:53

    Sunt sigur că cei care vor achiziţiona acest telefon vor fi foarte mulţumiţi.

  • Oprea - Comentariul nr. 1

    08/09/2013 la 13:48

    Este un rewiev bogat in informaţii. Cât despre smartphone.ul prezentat, mi se pare ok din toate punctele de vedere. Mult succes in vânzări!

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Read previous post:
Orange ofera experiente 4G+ la viteze de pana la 375 Mbps

De astăzi, Orange România le oferă clienților posibilitatea de a experimenta viteze de internet mobil de până la 375 Mbps,...

Close