Concurs pentru posesorii de Nexus 4: avem 3 carcase de protectie de dat cadou
V-am promis zielele trecute ca vom porni acest concurs pentru posesorii de Nexus 4 si iata ca ne tinem de cuvant.

Avem trei carcase de protectie pentru Nexus 4, toate trei sunt diferite. una este din plastic cu o textura similara fibrei de carbon, una este din silicon semi-transparent ce acopera foarte bine toate marginile telefonului, iar cea mai interesanta este construita din doua parti, una din silicon ce “imbraca” telefon, si una de plastic ce fixeaza siliconul pe telefon.

3 carcase nexus 4 cadou devicer.ro concurs

3 carcase nexus 4 cadou devicer.ro concurs 2

Cei care vor sa participe la acest concurs trebuie sa fie in primul rand posesori de Nexus 4. Apoi, cu Nexus-ul 4 din dotare trebuie sa intre pe site-ul devicer.ro, si sa faca o fotografie telefonului in care sa se vada deshisa site-ul nostru (asta ca sa verificam ca aveti Nexus 4 si nu trimitem carcasele cui nu le va folosi) Nu conteaza calitatea fotografiei, important e sa se vada un nexus 4 cu site-ul nostru deschis pe el. Acea fotografie trebuie pusa pe pagina personala de facebook impreuna cu mesajul “Particip la concusrul de pe devicer.ro“, apoi lasati un comentariu la finalul acestei pagini in care sa ne puneti link-ul catre mesajul de participare de pe Facebook.

Inscrierile la concurs se incheie in data de 20 Mai 2013 ora 23.59. Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti pe site-ul random.org, iar castigatorii isi pot alege ce carcasa doresc, in ordinea extragerilor, adica primul extras alege din cele trei carcase, al doilea extras din cele doua carcase ramase, iar al treilea extras va primi carcasa care ramane.

Dupa confirmarea castigatorilor premiile vor fi expediate in 5 zile lucratoare.

Va uram succes!

zp8497586rq

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, Asus si muzica rock. Scriu de pe un laptop Asus si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Microsoft Surface 2 PRO sau Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Read previous post:
Orange ofera experiente 4G+ la viteze de pana la 375 Mbps

De astăzi, Orange România le oferă clienților posibilitatea de a experimenta viteze de internet mobil de până la 375 Mbps,...

Close