Clientii Vodafone pot primi comunicari comerciale de la brand-urile preferate
Utilizatorii serviciilor Vodafone pot primi comunicari comerciale de la brand-urile preferate, in functie de locul in care se afla, selectia are loc in timp real, in interiorul principalelor centre comerciale din tara.

Companiile pot adresa de acum utilizatorii serviciului de mobile advertising AdPlus printr-un nou criteriu de selectie, in functie de pozitionarea acestora. Prin Location-Based Advertising, clientii care si-au exprimat in prealabil acordul explicit pot primi informatii comerciale in timp real in interiorul celor mai importante centre comerciale din Romania, in functie de interesul manifestat si de profil.

“Continuam sa imbunatatim modul in care brand-urile interactioneaza cu utilizatorii, printr-un nou criteriu de selectie, menit sa imbunatateasca semnificativ precizia comunicarii. De acum, toti utilizatorii care si-au manifestat acordul de a fi adresati prin serviciile noastre de mobile advertising pot primi comunicari comerciale de la brand-urile preferate, in timp real, cand intra in cele mai importante centre comerciale din tara”, a declarat Horatiu Dimulescu, Manager, Online Content and Mobile Advertising, Vodafone Romania.

Despre autor

Imi place sa stiu, asa ca urmaresc tot ce e nou in IT&C. Imi plac lucrurile cu personalitate, prin urmare sunt fan Android si in particular HTC. Imi plac lucruri complicate doar atunci cand devin simple, de accea scriu despre ele.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Read previous post:
Cabluri de transfer LAPP pentru monitorizarea vulcanilor

Prin intermediul unei retele de cabluri de la Lapp oamenii de știință încearcă să folosească seismometre pentru a evalua micro...

Close