Chestionarul Best place to work in IT in Romania
lucrezi in it - itworksbest

Best place to work in IT in Romania”, este un studiu anual asupra locului de munca ideal pentru cei ce lucreaza in domeniul IT in Romania ce a fost initiat de Griffiths School of Management (Universitatea Emanuel Oradea), Ernst & Young, Brainspotting, Computerworld Romania si Stark Talent Europe.

Prezentata sub forma unui chestionar aceasta initiativa isi doreste sa adune un numar de 3000-5000 de respondenti care lucreaza in domeniul IT pentru a oferi o imagine cat mai clara la nivelul intregii tari, dar si pe locatii. Indiferent de nivelul de experienta, de locul actual de munca ne dorim sa identificam care sunt criteriile ce creaza locul ideal de munca pentru cei ce lucreaza in domeniul IT.

Raspunsurile vor fi analizate de o echipa de sociologi urmand ca in perioada iunie-iulie aceste rezultate sa fie transmise publicului larg.

Obiectivul studiului este de a informa angajatorii existenti si viitori de pe piata IT din Romania despre nevoile generale ale celor ce lucreaza in mediul IT pe teritoriul Romaniei.

Studiul nu are intentia de a se focaliza asupra unor companii, ci asupra conditiilor de munca ideale pentru profesionistii ce activeaza in domeniul IT pe teritoriul Romaniei cu intentia de a informa angajatorii asupra dorintelor unanime ale acestor profesionisti si chiar de a imbunatati conditiile de munca din domeniul IT in cadrul companiilor din Romania.

Lansam asadar invitatia de a completa chestionarul ITWORKSBEST ce se afla la www.itworksbest.ro/chestionar. Timpul estimativ de completare al chestionarului este de 15 minute.

In plus toti respondentii vor participa la o tombola in cadrul careia au sansa de a castiga un Ipad, cat si tricouri personalizate cu logo-ul acestei initiative.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, Asus si muzica rock. Scriu de pe un laptop Asus si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Microsoft Surface 2 PRO sau Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Read previous post:
Orange ofera experiente 4G+ la viteze de pana la 375 Mbps

De astăzi, Orange România le oferă clienților posibilitatea de a experimenta viteze de internet mobil de până la 375 Mbps,...

Close