Ce va prezenta Facebook pe 4 Aprilie? Eu nu cred (inca) in Facebook Phone
facebook 4 aprilie 2013 press event

Facebook a invitat presa pe data de 4 Aprilie la un eveniment ce are legatura cu Android. Ori va lansa un produs cu Android, ori va lansa un produs pentru Android.

Zvonurile unul Facebook Phone sunt alimentate de aproape 2 ani cred, si de fiecare data acnd Facebook cheama presa la un eveniment de genul asta, tot internetul vuieste despre un Facebook Phone. Eu (inca) nu cred ca vom vedea un astfel de produs.

Eu sunt de parere ca pe 4 Aprilie vom avea o noua aplicatie Facebook pentru Android. Pana acum aplicatiile Facebook pentru Android erau foarte greoaie, si tehnic vorbind nici nu erau aplicatii in adevaratul sens al cuvantului ci erau bazate pe HTML5. De asta se misca si foarte greu aplicatia. Daca-mi aduc bine aminte, Mark Zuckerberg a promis acum jumatate de an… un an… ca va construi pentru Android o aplicatie dedicata de la zero si ca aceasta va fi foarte rapida.

Deci eu nu cred inca intr-un produs cu Android (un smartphone) ci mai degraba intr-un produs pentru Android (o noua aplicatie Facebook).

Ramane de vazut care va fi noutatea Facebook peste 4 zile.

Ce crezi ca va lansa Facebook pe 4 Aprilie?

View Results

Loading ... Loading ...

zp8497586rq

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Read previous post:
Cabluri de transfer LAPP pentru monitorizarea vulcanilor

Prin intermediul unei retele de cabluri de la Lapp oamenii de știință încearcă să folosească seismometre pentru a evalua micro...

Close