Canon X MARK I: calculator, indicator wireless, telecomanda si cronometru. 4 in 1
Canon îşi extinde gama premium de calculatoare X MARK I odată cu lansarea noului calculator tip telecomandă X MARK I. Combinând design-ul clasic, elegant şi sustenabilitatea, calculatorul tip telecomandă X MARK I oferă oamenilor de afaceri un gadget inteligent, multifuncţional care poate fi folosit şi drept indicator wireless, telecomandă şi cronometru.

Un gadget 4 în 1: telecomandă, indicator, calculator & cronometru

X MARK I este un gadget multifuncţional adresat profesioniştilor, rezolvă ecuaţii matematice și care poate fi folosit drept un indicator cu laser, cronometru şi telecomandă pentru prezentări. Având dimensiuni reduse, calculatorul tip telecomandă X MARK I constituie alegerea perfectă pentru oamenii de afaceri care călătoresc, permiţându-le acestora să ţină prezentări într-un mod profesionist şi cu uşurinţă prin avansarea şi revenirea la slide-urile din prezentări atât în Windows PowerPoint, cât şi în programul Mac Keynote.

Indicatorul cu laser poate fi activat prin apăsarea unui singur buton şi oferă utilizatorilor posibilitatea de a atrage atenţia asupra unor mesaje importante afişate pe ecran. A ţine evidenţa timpului scurs devine o activitate simplă realizată prin intermediul cronometrului care indică în mod clar atât crescător, cât şi descrescător, timpul rămas pentru prezentare. De asemenea, calculatorul tip telecomandă oferă şi posibilitatea de a semnala momentul în care prezentatorul a depăşit timpul alocat expunerii.

Ecranul LCD afişează până la opt cifre, în timp ce funcţiile Memory Store şi Recall  permit utilizatorilor să înregistreze şi prezinte informaţiile esenţiale, conform cerinţelor. De asemenea, X MARK I oferă posibilitatea utilizatorilor de a calcula cu uşurinţă profitul şi costurile, chiar în timpul prezentării.

Design premium, materiale sustenabile

Producerea calculatorului tip telecomandă  X MARK I are un impact minimum asupra mediului înconjurător, aspect valabil pentru toată gama de calculatoare Canon. Carcasa inferioară este parţial realizată folosind plastic reciclat de la alte produse Canon. Calculatorul de tip telecomandă X MARK I beneficiază de un design ergonomic pentru un confort sporit la utilizare şi are o construcţie subţire şi uşoară, învelită într-o carcasă neagră de aluminiu pentru a  oferi atât stil, cât şi performanţă.

Calculatorul tip telecomandă X MARK I este însoţit de husă și  va fi disponibil începând cu decembrie 2012.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, Asus si muzica rock. Scriu de pe un laptop Asus si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Microsoft Surface 2 PRO sau Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Read previous post:
Orange ofera experiente 4G+ la viteze de pana la 375 Mbps

De astăzi, Orange România le oferă clienților posibilitatea de a experimenta viteze de internet mobil de până la 375 Mbps,...

Close