Camerele de supraveghere IP ofera multe facilitati in plus fata de cele analogice
Avand in vedere dezvoltarea vertiginoasa a sistemelor de supraveghere video, s-a creat nevoia de camere de supraveghere din ce in ce mai performante. Cum rezolutia analogica a primelor tipuri de camere nu era suficienta pentru a obtine o imagine clara, au aparut camerele de supraveghere ip. Aceste camere supraveghere ip au o rezolutie digitala (masurabila in megapixeli), iar calitatea imaginii este similara celei obtinute cu o camera video sau cu un smartphone. Camerele ip pot fi atat de interior cat si de exterior, poseda lentila varifocala, zoom motorizat, pot fi normale sau de tip speed dome (se rotesc cu viteza mare pana la 360 grade, urmarind o tinta aflata in miscare).

Acti E14

Daca doriti instalarea unei singure camere ip doar in scopul de a vedea live imaginile, atunci aceasta camera este suficienta, fara alte echipamente aditionale. Daca insa doriti un sistem complex atunci aveti nevoie de un NVR (un aparat care are rolul de a prelucra si reda imaginile provenite de la camerele ip), un hard disk pentru stocarea imaginilor, precum si conectica aferenta (cabluri si mufe). Aceste camere sunt dotate cu infrarosu pentru filmare noaptea, iar claritatea imaginilor obtinute este deosebita. 

Instalarea si montajul se poate efectua doar cu o firma autorizata, in caz contrar inregistrarile nu au nicio valoare juridica in cazul unei eventuale infractiuni.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, Asus si muzica rock. Scriu de pe un laptop Asus si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Microsoft Surface 2 PRO sau Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Read previous post:
Orange ofera experiente 4G+ la viteze de pana la 375 Mbps

De astăzi, Orange România le oferă clienților posibilitatea de a experimenta viteze de internet mobil de până la 375 Mbps,...

Close