Brian Krzanich este noul CEO Intel
Astazi a fost ales noul CEO al Intel. Acesta este Brian Krzanich si isi va prelua noua functie incepand cu 16 Mai, zi in care Paul Otellini nu va mai detine aceasta functie.

Brian Krzanich are 52 de ani si lucreaza in cadrul companiei din anul 1982 (de 31 de ani) in care a avut atat job-uri tehnice cat si de conducere. In acest moment Brian Krzanich detinea functia de COO (chief operating officer) pe care o are din ianuarie 2012.

Brian Krzanich intel CEO

Acesta va avea o sarcina destul de dificila in continuare, pentru ca gigantul Intel trebuie sa isi faca loc din ce in ce mai mult pe pietele de smartphone-uri si tablete pentru a contrabalansa declinul pietei de PC-uri, acolo unde Intel era regele de necontestat.

Brian Krzanich devine astfel al saselea CEO al companiei Intel.

Sa-i uram succes!

Sursa: Intel.com

zp8497586rq

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, Asus si muzica rock. Scriu de pe un laptop Asus si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Microsoft Surface 2 PRO sau Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Read previous post:
Orange ofera experiente 4G+ la viteze de pana la 375 Mbps

De astăzi, Orange România le oferă clienților posibilitatea de a experimenta viteze de internet mobil de până la 375 Mbps,...

Close