BenQ lanseaza primul proiector 3D HD W710ST pentru Home Entertainment din lume
BenQ, numărul unu în România în furnizarea de soluţii de proiecţie şi companie inovatoare în zona de lifestyle digital, lansează W710ST, primul proiector HD short-throw destinat segmentului de Home Entertainment. Având la bază tehnologia BenQ bazată pe o lentilă asferică, noul proiector oferă o experienţă multimedia completă, de la o distanţă mult mai apropiată de ecranul de proiecţie, comparativ cu un proiector trandiţional.

Noul proiector short-throw BenQ W710ST se adresează utilizatorilor care îşi doresc vizionarea la o calitate de înaltă definiţie (HD) a filmelor şi jocurilor preferate. Design-ul unic al lentilei asigură calitatea imaginii redate, oferind profunzime culorilor şi o proiecţie deosebit de clară a textului.

Cu noul proiector short-throw W710ST de la BenQ, imaginea poate atinge o diagonală de 63’’(1,6 m) de la o distanţă de proiecţie de numai 1 metru. Pentru o mai bună interacţiune cu audienţa, distanţa redusă de proiecţie a imaginii nu permite proiectorului să lumineze direct în ochii utilizatorului sau să formeze umbre care ar putea distrage atenţia. Cu o luminozitate de 2500 lumeni, noul proiector BenQ asigură o experienţă vizuală de calitate chiar şi în încăperile cu lumină ambientală intensă. BenQ W710ST se adaptează încăperilor de orice dimensiune, având o rezoluţie nativă HD de 720 p ce oferă o experienţă vizuală de calitate pentru cei care rulează jocuri video sau urmăresc programe TV HD. Contrastul ridicat de 10.000:1 asigură o imagine clară, cu detalii şi nuanţe fine.

Proiectorul BenQ W710ST cu tehnologie de proiecţie de la mică distanţă este ideal pentru Home Cinema, fiind destinat celor care îşi doresc şi acasă o calitate foarte bună a imaginii filmului sau jocului preferat. Distanţa scurtă de proiecţie face din acest produs unul ideal pentru cele mai noi jocuri pe console cu senzori de mişcare. Proiecţia 3D de mari dimensiuni, diagonala de până la 7,6 metri, alături de contrastul ridicat de 10.000:1 şi rezoluţia HD transformă simpla vizualizare într-o experienţă de neuitat”, a declarat Dragoş Salamac, Team Leader BenQ pentru România.

Cu ajutorul tehnologiilor 3D DLP Link şi NVIDIA 3D Vision, noul proiector short-throw W710ST de la BenQ oferă o experienţă audiovizuală bogată în confortul propriului cămin. Cele două porturi HDMI permit vizualizarea pe rând a conţinutului din două surse digitale diferite, fără a fi nevoie de transferul cablurilor de la una la cealaltă. Experienţa de home entertainment este întregită de calitatea sunetului, prin boxele integrate, de dimensiuni generoase, cu o putere de 10W.

Datorită sistemului performant de răcire, durata de funcţionare a lămpii ajunge la 6.000 de ore în modul Economic. Utilizat în medie 4 ore pe zi, 5 zile pe săptămână şi 50 de săptămâni pe an, lampa are o durată de utilizare de 4 ani, iar utilizat câte 6 ore în fiecare zi de week-end, timp de 52 de săptămâni anual în modul eco, lampa are o durată de viaţă de peste 9,6 ani. Tehnologia DLP de la BenQ reduce timpul de răcire cu până la 60%, iar în timp ce proiectorul este inactiv în modul Stand-by consumul de energie scade sub 1W.

Construcţia fără filtre speciale a proiectorului W710ST permite eliminarea costurilor de întreţinere a acestuia, economisind sume importante necesare schimbării regulate a filtrelor de praf. În plus tehnologia DLP folosită în construcţia BenQ W710ST garantează faptul că imaginea redată va rămâne de calitate şi nu va fi afectată de trecerea timpului, aşa cum se întamplă la alte tehnologii de proiecţie.

Noul proiector BenQ W710ST este disponibil din luna octombrie prin distribuitorii BenQ din România: RHS Company, Scop, IT Direct şi Darer, la un preţ de 3.000 lei.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Read previous post:
Cabluri de transfer LAPP pentru monitorizarea vulcanilor

Prin intermediul unei retele de cabluri de la Lapp oamenii de știință încearcă să folosească seismometre pentru a evalua micro...

Close