AVerMedia anunta cea mai buna placa de captura pentru gameplay-ul de pe console sau PC
AVerMedia Technologies anunta lansarea modelului Game Broadcaster HD, o placa de captura 1080p dezvoltata special pentru pasionatii de jocuri pe consola sau PC. Game Broadcaster HD foloseste interfata PCI-Express pentru a garanta precizia si calitatea continutului Full HD. Intrarile HDMI si VGA de pe bracket si cablul Component-to-VGA din pachet ofera o flexibilitate optima pentru capturarea gameplay-ului. In plus, Game Broadcaster HD suporta o gama larga de rezolutii. Aceste aspecte transforma produsul in cea mai buna alegere ca solutie de captura a gameplay-ului de pe Xbox 360, Playstation 3 si chiar de pe PC. Mai mult, placa poate fi folosita pe post de emitator pentru transmiterea live a gameplay-ului via Internet.

Design-ul hardware avansat si facilitatile software de care dispune Game Broadcaster HD va vor determina sa o alegeti pentru captura video. Pentru a indeplini cele mai importante cerinte ale pasionatilor de jocuri pe console si PC, Game Broadcaster HD este dotata cu intrari HDMI si VGA/Component, care permit crearea unei adevarate biblioteci de gameplay la rezolutia 1080p. Multumita design-ului hardware exclusiv, modelul promite o captura video rapida cu o acuratete ridicata. Multumita suportului pentru rezolutii VESA, puteti inregistra fiecare activitate din jocuri pe PC. In acelasi timp, formatul HD H.264 oferit de aplicatia software AVer MediaCenter 3D pentru captura in timp real mareste durata inregistrarilor pe care le puteti stoca pe harddisk. In plus, Game Broadcaster HD este complet compatibila DirectShow, ceea ce asigura o flexibilitate maxima la captura video si streaming. Acum, gamerii entuziasti pot transmite in timp real gameplay-ul pe TwitchTV sau USTREAM via Adobe Flash Media Live Encoder sau XSplit.

Fara nicio urma de indoiala, Game Broadcaster HD a devenit un echipament must-have pentru gamerii amatori sau profesionisti. Game Broadcaster HD invinge problema pierderii cadrelor care este intalnita destul de des in cazul aplicatiilor software de inregistrare traditionale si ofera performante foarte bune pentru a putea inregistra victoriile pe care le obtineti in jocuri. Pe langa functionalitatea extinsa, Game Broadcaster HD este livrata impreuna cu toate cablurile necesare, precum Component-to-VGA, audio RCA-to-3.5mm si audio 3.5mm, ceea ce reduce efortul depus pentru realizarea conexiunilor.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

 • diaconescu cezar - Comentariul nr. 1

  19/09/2012 la 10:58

  am o placa de baza asus P5g41 T-MLX SI AM UN TV TUNER AVER MEDIA SI ESTE LEGAT LA DIGI DE LA RDS., SISTEM DE OPERARE WIN XP SP 3, PLACA VIDEO ASUS -NVIDIA 1 GB, 196 BITI
  CAND INREGISREZ UN FILM ORI SE VEDE DUBLAT ORI SACADAT
  CARE ESTE MOTIVUL
  AN XP SP 3
  CE ESTE MAI BUN O PLACA TV TUNER SAU O PLACA DE CAPTURA?

  VREAU SA INREGISTREZ FILME SI SA DESCARC DUPA O CAMERA SONY 355
  MULTUMESC PENTRU SFAT
  O ZI BUNA

  • Daniel Chetroni - Comentariul nr. 2

   19/09/2012 la 14:22

   Daca vrei sa faci captura (TV si camera video), asa cum ii spune si numele… o placa de captura este ideala.
   TV-Tunerul este destinat in primul rand pentru a viziona posturile TV, cu toate ca au si functia de captura. Ele nu exceleaza pe functia de captura asa cum o fac placile speciale de captura.

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Read previous post:
Este amanetul o solutie buna si rapida?

Te-ai aflata poate in solutii dificile in care ai avut nevoie de o anumita suna de bani intr-un timp scurt?...

Close