ASUS Mobility Tour – Iesi cu laptopul ASUS in parc si castigi un Zenbook
În această primăvară, nu numai vremea îndeamnă la plimbări în aer liber, dar și ASUS România. În următoarele 3 week-end-uri posesorii de laptopuri sau tablete ASUS sunt invitați în parc la ASUS Mobility Tour. Vor avea trei ocazii speciale să comunice wireless în aer liber și să se bucure de surprize și premii de la ASUS:
– 21-22 aprilie: Parcul Herăstrău, la roata mare
– 28-29 aprilie: Parcul Izvor
– 5-6 mai: Parcul Herăstrău, intrarea Charles de Gaulle

Vizitatorii pot câștiga o tabletă Transformer TF101
Pe lângă surprizele plăcute din parc, dacă vor veni la întâlnirea cu ASUS Zenbook, vizitatorii vor participa la o tombolă cu un ASUS Transformer TF101 drept premiu.

Cei care vor merge în parc cu un portabil ASUS au șanse în plus să câștige un Zenbook
Cei care vor avea cu ei un laptop, netbook sau o tabletă ASUS vor lua parte la o tombolă suplimentară. Aceștia vor intra și în cursa pentru un ultrabook ASUS Zenbook!

Așadar posesorii de portabile ASUS au două șanse de a câștiga. Trebuie doar să meargă cu portabilul în parc la ASUS Mobility Tour, să testeze un Zenbook și să participe la tombole, bucurându-se doar de surprize plăcute!

Odată ajunși în parcuri, vizitatorii cu portabile vor putea folosi hot spot-urile publice pentru a comunica și naviga online. Evenimentul este realizat cu sprijinul Administrației Lacuri, Parcuri și Agrement București (www.alpab.ro).

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, Asus si muzica rock. Scriu de pe un laptop Asus si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Microsoft Surface 2 PRO sau Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Read previous post:
Orange ofera experiente 4G+ la viteze de pana la 375 Mbps

De astăzi, Orange România le oferă clienților posibilitatea de a experimenta viteze de internet mobil de până la 375 Mbps,...

Close