Aplicatia Android recomandata azi de DeviceR: doubleTwist Player
Astazi va recomandam o aplicatie multumedia – doubleTwist Player – foarte apreciata de utilizatorii ei. Utilizaorii sunt numerosi, aplicatia numarand intre 1.000.000 si 5.000.000 download-uri iar din aproape 60.000 de note oferite aplicatia are 4,5 stele din 5 posibile.

Ce facilitati diferite are acest player fata de altele? Functia de sincronizare cu playlist-ul iTunes, permite vizualizarea fisierelor video si ofera aces online la o colectie impresionanta de posturi radio din intreaga lume.

Pentru cei care au colectia de melodii in iTunes, acesta nu doar ca importa melodiile de acolo, ci preia si rating-ul pieselor si numarul de ascultari al fiecareia.

Se poate conecta printr-un plugin oferit separat si wireless la iTunes si poate prelua si imaginile pe care le aveti acolo.

Aplicatia este gratuita in Android Market.

    

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, Asus si muzica rock. Scriu de pe un laptop Asus si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Microsoft Surface 2 PRO sau Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Read previous post:
Orange ofera experiente 4G+ la viteze de pana la 375 Mbps

De astăzi, Orange România le oferă clienților posibilitatea de a experimenta viteze de internet mobil de până la 375 Mbps,...

Close