Aplicatia Android recomandata azi de DeviceR: doubleTwist Player
Astazi va recomandam o aplicatie multumedia – doubleTwist Player – foarte apreciata de utilizatorii ei. Utilizaorii sunt numerosi, aplicatia numarand intre 1.000.000 si 5.000.000 download-uri iar din aproape 60.000 de note oferite aplicatia are 4,5 stele din 5 posibile.

Ce facilitati diferite are acest player fata de altele? Functia de sincronizare cu playlist-ul iTunes, permite vizualizarea fisierelor video si ofera aces online la o colectie impresionanta de posturi radio din intreaga lume.

Pentru cei care au colectia de melodii in iTunes, acesta nu doar ca importa melodiile de acolo, ci preia si rating-ul pieselor si numarul de ascultari al fiecareia.

Se poate conecta printr-un plugin oferit separat si wireless la iTunes si poate prelua si imaginile pe care le aveti acolo.

Aplicatia este gratuita in Android Market.

    

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Read previous post:
Este amanetul o solutie buna si rapida?

Te-ai aflata poate in solutii dificile in care ai avut nevoie de o anumita suna de bani intr-un timp scurt?...

Close