Apelurile video Skype sunt acum disponibile pentru mai multe telefoane si tablete Android
Pana ieri, doar patru modele de smartphone-uri cu Android beneficiau de apeluri video prin aplicatia Skype, si anume: Samsung Google Nexus S, Sony Ericsson Xperia neo, Sony Ericsson Xperia pro, HTC Desire S.

De ieri, Skype a mai adaugat modele de smartphone-uri care pot accesa aceasta facilitate mult asteptata, cea a apelurilor video de pe smartphone. Lista smartphone-urilor adaugate in lista este: Samsung Galaxy S II, Samsung Galaxy S, Samsung Droid Charge, HTC Desire (2.2), HTC Thunderbolt, HTC Sensation, HTC Evo 4G, HTC Evo 3D, HTC Incredible S, HTC Desire HD, LG Revolution, Sony Ericsson Xperia PLAY, Sony Ericsson Xperia ray, Sony Ericsson Xperia mini pro, Acer A5.

Tot de ieri, in lista au fost introduse si primele tablete care pot apela serviciul video de la Skype, si anume: Samsung Galaxy Tab, HTC Flyer.

Hai, treceti la videotelefonie ! 😉

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, Asus si muzica rock. Scriu de pe un laptop Asus si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Microsoft Surface 2 PRO sau Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6.

Comentarii Facebook

comentarii

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Read previous post:
Orange ofera experiente 4G+ la viteze de pana la 375 Mbps

De astăzi, Orange România le oferă clienților posibilitatea de a experimenta viteze de internet mobil de până la 375 Mbps,...

Close