ACL Romania – AVerMedia Cup – League of Legends. Premii de 1500 de euro
ACL impreuna cu AVerMedia organizeaza “AVerMedia Cup” la jocul League of Legends, cu premii in valoare de 1500 Euro.

Numarul maxim de echipe acceptate este de 64. Competitia se va desfasura pe 5 zile:  17-21 Februarie 2014. Meciurile vor incepe de la ora 20:00.

Sistem de joc :
-Harta : Summoners Rift
-Modul de joc : Turnament Draft
-Un joc se termina la distrugerea Nexusului advers sau la surrenderul echipei adverse.
-Dovada a victoriei: print la terminarea jocului din partea echipei castigatoare + upload pe forum la sectiunea dedicate turneului.
-Single elimination.

Per total vor exista doua Qualifiere, unul ce va avea loc Luni si Marti seara, celalt Miercuri si Joi seara, ambele pe sistem braket, Single Elimination cu Bo1 toate meciurile. Din fiecare Qualifier se califica doua echipe, respectiv cele doua echipe care ajung in finala.
Astfel cele 4 echipe calificate vor juca Vineri seara ca sa stabileasca locurile 1-2-3-4. Fiecare echipa va juca cu fiecare echipa un Bo3. Daca la finalul jocurilor 2 echipe sunt la egalitate departajarea se va face in urma numarului de jocuri castigate/pierdute din cele minim 6 maxim 9 pentru fiecare echipa, daca in continuare este egalitate perfecta, echipele in cauza vor mai juca un Bo1 pentru departajare.

Premii:
Locul 1: Live Gamer Portable x 5
Locul 2: Live Gamer HD Lite x 5

NU SE PERCEPE TAXA DE INSCRIERE !!!
Pentru INSCRIERI intrati AICI : http://acleague.ro/index.php?site=cups&action=details&cupID=20

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, Asus si muzica rock. Scriu de pe un laptop Asus si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Microsoft Surface 2 PRO sau Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Read previous post:
Orange ofera experiente 4G+ la viteze de pana la 375 Mbps

De astăzi, Orange România le oferă clienților posibilitatea de a experimenta viteze de internet mobil de până la 375 Mbps,...

Close