ACL Romania – AVerMedia Cup – League of Legends. Premii de 1500 de euro
ACL impreuna cu AVerMedia organizeaza “AVerMedia Cup” la jocul League of Legends, cu premii in valoare de 1500 Euro.

Numarul maxim de echipe acceptate este de 64. Competitia se va desfasura pe 5 zile:  17-21 Februarie 2014. Meciurile vor incepe de la ora 20:00.

Sistem de joc :
-Harta : Summoners Rift
-Modul de joc : Turnament Draft
-Un joc se termina la distrugerea Nexusului advers sau la surrenderul echipei adverse.
-Dovada a victoriei: print la terminarea jocului din partea echipei castigatoare + upload pe forum la sectiunea dedicate turneului.
-Single elimination.

Per total vor exista doua Qualifiere, unul ce va avea loc Luni si Marti seara, celalt Miercuri si Joi seara, ambele pe sistem braket, Single Elimination cu Bo1 toate meciurile. Din fiecare Qualifier se califica doua echipe, respectiv cele doua echipe care ajung in finala.
Astfel cele 4 echipe calificate vor juca Vineri seara ca sa stabileasca locurile 1-2-3-4. Fiecare echipa va juca cu fiecare echipa un Bo3. Daca la finalul jocurilor 2 echipe sunt la egalitate departajarea se va face in urma numarului de jocuri castigate/pierdute din cele minim 6 maxim 9 pentru fiecare echipa, daca in continuare este egalitate perfecta, echipele in cauza vor mai juca un Bo1 pentru departajare.

Premii:
Locul 1: Live Gamer Portable x 5
Locul 2: Live Gamer HD Lite x 5

NU SE PERCEPE TAXA DE INSCRIERE !!!
Pentru INSCRIERI intrati AICI : http://acleague.ro/index.php?site=cups&action=details&cupID=20

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, si muzica rock. Scriu de pe un custom desktop PC si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Samsung Galaxy Tab S2 8.0, Microsoft Surface 2 PRO, Microsoft Surface 4 PRO sau Galaxy S1, Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6, Galaxy S7, Galaxy S8, Galaxy S9+.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Read previous post:
Cabluri de transfer LAPP pentru monitorizarea vulcanilor

Prin intermediul unei retele de cabluri de la Lapp oamenii de știință încearcă să folosească seismometre pentru a evalua micro...

Close