Abonatii Vodafone au noi extraoptiuni pentru convorbirile internationale
  • Cu numai 1 Euro pe luna, abonatii pot sa initieze apeluri catre Vodafone Spania sau Vodafone Ungaria si retelele fixe din cele doua tari, la un tarif de 5 eurocenti / minut

Abonatii Vodafone Romania pot activa de astazi patru noi extraoptiuni pentru convorbirile internationale, pentru a ramane in permanenta in legatura cu prietenii si familia din strainatate, la tarife avantajoase.

Astfel, abonatii pot opta pentru extraoptiunea Spania, care, pentru 1 Euro/luna (TVA inclus), permite initierea de apeluri catre Vodafone Spania si retele fixe din Spania, la un tarif de 5 eurocenti/minut.

De asemenea, de astazi este disponibila si extraoptiunea Ungaria, care permite apeluri catre Vodafone Ungaria si retele fixe din Ungaria, la un tarif de 5 eurocenti/minut, la acelasi pret, de 1 Euro/luna (TVA inclus).

Mai mult, abonatii serviciilor Vodafone, atat clienti companii, cat si utilizatori individuali, pot activa extraoptiunea Europa fix, care include 60 de minute de convorbiri in retelele fixe de pe continent, la un tarif de 3 Euro/luna (TVA Inclus) sau extraoptiunea Europa, care include 30 de minute de convorbiri in retele mobile si fixe de pe continent, pentru 3 Euro/luna (TVA inclus).

Cele doua extraoptiuni sunt valabile in retelele din: Albania, Andorra, Austria, Belarus, Belgia, Bosnia si Hertegovina, Bulgaria, Croatia, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Gibraltar, Grecia, Ungaria, Islanda, Irlanda, Italia, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Malta, Moldova, Monaco, Muntenegru, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Rusia, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elvetia, Turcia, Marea Britanie, Ucraina si Vatican.

Despre autor

Imi place sa fiu la curent cu tot ce este nou si important in domeniul IT&C, domeniu in care lucrez cu drag din anul 2001. Sunt fan Android, Samsung, Asus si muzica rock. Scriu de pe un laptop Asus si raspund la comentarii de pe Nexus 7, Nexus 7 2013, Microsoft Surface 2 PRO sau Galaxy S III, Nexus 4, Galaxy S4, Galaxy S6.

Comentarii Facebook

comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Verificare CAPTCHA: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Read previous post:
Orange ofera experiente 4G+ la viteze de pana la 375 Mbps

De astăzi, Orange România le oferă clienților posibilitatea de a experimenta viteze de internet mobil de până la 375 Mbps,...

Close